menu-icon
Infratechniek
Infratechniek

COVID-19 (CORONAVIRUS)

Donderdag 12 maart riep premier Rutte alle inwoners van Nederland op om voor mensen met milde luchtwegklachten – als snotneus, hoesten, keelpijn en/of koorts – thuis te werken waar mogelijk, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

Voor Kanters staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Uiteraard volgen we daarbij de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid. Kanters BV heeft een aantal praktische maatregelen in acht genomen om risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van onze bedrijfsvoering te blijven waarborgen.

Hygiënemaatregelen
Een goede hygiëne is zeer belangrijk. Al onze medewerkers zijn daarom goed geïnformeerd over hoe zij verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen en uiteraard hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen. Daarom zullen onze medewerkers:

  • Geen handen schudden;
  • Zeker 1,5 meter afstand houden;
  • Regelmatig handen wassen.

(Flexibele) werkplekken
Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, hebben wij onze kantoortuin opgesplitst en andere werkplekken in het gebouw gecreëerd. Medewerkers met luchtwegklachten werken per definitie vanuit huis.

Magazijn
Enkel de magazijnmedewerkers mogen het magazijn betreden. Het laden en lossen van goederen zal buiten de ingang van het magazijn plaatsvinden.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Kanters BV.